Rye 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Latest topics
» 1. Orion program vizsgája
Szomb. Szept. 29, 2018 8:09 pm by Kalandmester

» Pontigénylés
Szomb. Szept. 22, 2018 9:03 pm by Felix Reznikov

» Eleonora Kardos
Szer. Aug. 29, 2018 7:47 pm by Kalandmester

» Tiszti épület
Vas. Aug. 26, 2018 7:38 pm by Chambers

» Daren David Simpson
Vas. Aug. 26, 2018 6:12 pm by Kalandmester

» Ayarel Shax
Vas. Aug. 26, 2018 6:02 pm by Kalandmester

» Alaesia Castelot
Szomb. Aug. 25, 2018 10:43 pm by Kalandmester

» Sam Zvarecz
Szomb. Aug. 25, 2018 9:55 pm by Kalandmester

» Tiberius Zeltser
Szomb. Aug. 25, 2018 9:06 pm by Kalandmester

Csevegő

Share | 
 

 Alexei Silver

Go down 
SzerzőÜzenet
Alexei Silver
Honvéd
Honvéd
avatar

Program : Orion
Hozzászólások száma : 114
Join date : 2018. Aug. 23.

Karakterlap
Erő:
3/25  (3/25)
Ügyesség:
12/25  (12/25)
Érzékelés:
5/25  (5/25)

TémanyitásTárgy: Alexei Silver   Szomb. Aug. 25, 2018 8:39 pm

Alexei Silver


-- Életkor:
20

-- Születési hely:
Oroszország, Moszkva

-- Induló program:
Orion-- Személyiség:
Alexei egy csendes, rejtélyes férfi. A hosszú idő, amit 14 éves kora óta a moszkvai börtönben töltött kiölt belőle szinte minden emberi érzelmet. 6 évig a cella falai, hideg padlója és a rácsok voltak az egyetlen stabil dolgok az életében, így jelleme erősen introvertálttá vált, az emberekkel távolságtartó, nem barátkozik, befelé fordul és a külső világtól amennyire csak teheti elzárkózik. Józaneszét akként sikerült megőriznie, hogy nap mint nap felidézte magában, ahogy megfogja öli az apját. Egy idő után ez már a rögeszméjévé vált, ezzel kelt, ezzel élet és ezzel feküdt le és álmodott. Ez a cél adott neki erőt, hogy túlélje a 6 hosszú embert próbáló évet, ám ez szabadulása után sem változott túl sokat, ezért a legtöbb ember aki csak látásból ismeri fél tőle, egyszerűen pszichopatának tartja, persze őt ez cseppet sem zavarja, sőt, kifejezetten előnyösnek tartja, hogy legalább az emberek megtartják a tisztességes távolságot tőle.


-- Megjelenés:
Magassága 185 cm, súlya 85 kg. Már a börtönben töltött évek alatt elkezdte fejleszteni a testét fegyenc edzéssel, de miután megszökött onnan még nagyobb hangsúlyt fektetett erre a tevékenységre, ezért kifejezetten szálkás izomzatúnak mondható. Szemei és haja egységesen szürkék, ám ha erős fény éri őket, akkor olyan, minthogyha az ezüst színét vennék fel. Ez a nem mindennapi jelenség egyfajta nemességet és karizmatikát kölcsönöz a számára. Ruhaviselet terén a sötét árnyalatú, főleg a fekete színű ruhákat preferálja, a kényelmes öltözékeket előnyben részesíti a kevésbé kényelmes, mutatósabb társaiknál.


-- önéletrajz:
Alexei Snetkov 2037-ben Oroszországban, azonbelül Moszkvában született egy hideg téli napon. Édesanyja ekkor 20 éves volt és rejtélyes okok miatt el kellett menekülnie az újszülött fiával a fővárosból. Új otthonuk egy határvidéki szegényes kis falu lett. Az édesanya itt tanárnőként dolgozott, ám a kevés fizetés miatt gyakran túlórázott otthon, mint varrónő. Alexei gyerekként kedves, vidám és segítőkész volt. A faluban mindenki ismerte és kedvelte őt. Az iskolába édesanyja osztályába járt, így viszonylag sok időt töltöttek együtt. Gyakran kérdezte édesapjáról, hogy milyen ember is és hogy miért nincsen velük, ám ekkor a nő szomorú tekintettel mindig csak azt mondta: - Katona, aki a hazájáért küzd. Ekkor határozta el, hogy amint felnő, ő is katona lesz és megkeresi, illetve megismeri az édesapját. Barátai az osztálytársai közül kerültek ki, jó természete miatt könnyen ismerkedett. A faluban mindenki ismerte és kedvelte őt. Egy nap azonban minden megváltozott. Alexei 14 éves volt, amikor egy csapat katona érkezett a faluba őt és édesanyját keresve. A házakat egyesével feldúlva hamar rájuk találtak. A nőt a fia szeme láttára fejbe lőtték, őt pedig egy szigorúan őrzött orosz katonai börtönbe szállították el és bezárták. Napokig volt a börtönbe anélkül, hogy bárki is foglalkozott volna vele. Napi kétszer kapott enni, és ennyi. A falak hidegek voltak, az ágy rácsos és kemény. Nem sokan élvezhették a hírhedt moszkvai börtön kényelmét. Azonban egy nap előkelő látogató érkezett. Ő nem volt más, mint a nagy Szokolov elnök. Egyenesen Alexie cellájához ment. A fiú egyből felkelt. Ők ketten percekig szemeztek egymással, majd az elnök megszólalt.
- Szóval ez lenne az a kölyök...? - hangja reszelős, mély volt. Máig emlékszik Alexie a megvető hangnemre, a gúnyra, amit az a pár szó tartalmazott. Ami ezután következett az pedig egyenesen beleégett a lelkébe. Az elnök elmesélte, hogy Alexei nem más, mint a törvénytelen fia, aki egy fiatal egyetemista lány és az ő egy éjszakás kalandjából született. Ennyi év után szerette volna elintézni az elvarratlan szálakat, ezért végeztette ki a nőt, a fiát pedig, akivel kapcsolatban a későbbiekben tervei voltak lakat alá csukatta. Alexei egész eddig élete egy szempillantás alatt romokba dőlt, a jövőbeli céljai miszerint katona lesz, megkeresi és megismeri édesapját értelmetlenné vált. A 6 hosszú év amit a börtön fogságában töltött teljesen megváltoztatták őt. A kedves, vidám, segítőkész fiúból egy rideg, érzelemmentes férfi vált. Azonban az évek során egy új célt talált magának: kiszabadulni a fogságból és az élete árán is végezni az apjával. Egyik éjjel 6 év börtönben töltött fogságának egy titokzatos nő vetett véget, aki valahogy megszerezte a cellák kulcsát és kiengedte őt azzal a feltétellel, hogy segít megszökni. Szerencsére minden jól ment és hajnalban már szabadok voltak. Útjaik itt azonban elváltak, külön irányokba folytatták a menekülésüket. Alexei Ukrajnán keresztül egyenesen Magyarországra ment, hogy csatlakozzon a katonasághoz.


-- Motivációs levél:
Azért jelentkeztem önkéntesnek, mert... igazából nincs sok választásom. Vannak céljaim, melyeket megvalósíthatok azáltal, hogy katona leszek, és szolgálom az Európai Birodalmat legjobb tudásom szerint.

-- Induló karakterlap:

Ügyesség:3
Erő:3
Akaraterő:9
Érzékelés:5
Műveltség:5
Kinézet:5


~ ©️️ 2018. Macska - Kiképzés Frpg ~
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kalandmester
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 325
Join date : 2018. Jun. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Alexei Silver   Szomb. Aug. 25, 2018 8:47 pm

Silver újonc!

A jelentkezését ELFOGADJA a hadsereg. Szombaton csatlakozhat az Orion programhoz. Addig Szegeden, a civil állomásnál kérem várakozni!


Jó játékot, jó szórakozást!
~ Kalandmester
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://macskafrpg.hungarianforum.com
 
Alexei Silver
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterek :: Önéletrajzok :: Újoncok-
Ugrás: